Iznenađujuće u finalu slavili protiv Pro Recco: Hrvatski vratar Josip Pavić donio naslov prvaka Europe vaterpolistima Olympiacosa

Foto: fah

Vaterpolisti Olympiacosa novi su pobjednici europske Lige prvaka, nakon što su u subotnjem finalu završnog turnira odigranog u Genovi svladali domaći Pro Recco sa 9-7 (2-1, 2-3, 3-2, 2-1), a hrvatski vratar i kapetan grčke momčadi Josip Pavić bio je junak dvoboja sa 15 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac u pobjedničkoj momčadi bio je Ioannis Fountoulis sa četiri pogotka, a po jedan su dodali hrvatski reprezentativci Andro Bušlje i Paulo Obradović. Kod Pro Recca dva je pogotka postigao Di Fulvio.

Olympiacosu je ovo bilo četvrto finale i drugi naslov prvaka Europe. Prvi su osvojili 2002. godine pobijedivši istim rezultatom (9-7) mađarski Honved. Pro Recco je u svom 15. finalu Lige ili Kupa prvaka po sedmi put ostao bez trofeja.

Vaterpolisti dubrovačkog Juga CO su u subotu poraženi od Barcelonete sa 14-8 u utakmici za treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.