Jakirović: Jako sam zadovoljan, dominirali smo

Foto: fah

Trener Dinama Sergej Jakirović bio je veoma zadovoljan s predstavom svoje momčadi koja je u 21. kolu SuperSport HNL-a nadigrala Goricu s 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako sam zadovoljan kako su momci odigrali utakmicu. Držali smo se plana, kontrolirali smo sve, dali smo dva lijepa gola, mogli smo zabiti i više od dva gola da Banić nije bio fenomenalan. Sviđa mi se što radili. Pokušali smo promijeniti neke stvari koje u prva dva kola nisu bile dobre i uspjeli smo. Izdominirali smo, uvijek ti na 1:0 može nešto zalutati, iz neke pogreške, momci su bili koncentrirani sa Zagorcem i danas smo bili baš dobri, rekao je Jakirović nakon utakmice.

Osvrnuo se na podršku s tribina.

– Zahvaljujem se navijačima na podršci, puno nam to znači. Nekad su nezadovoljni s pravom, ne bježim od odgovornosti. Igrači su pokazali da im znači podrška svojom izvedbom na terenu, dodao je Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje se nije sasvim odustalo Koffija Kouaoa koji nije prošao liječnički pregled.

– Vidjet ćemo što će biti s Kouaom, to nije još gotovo koliko ja znam. Tražimo još igrače na dvije pozicije. Stoper nam treba jer su u problemima Šutalo i Perić. Vidjet ćemo, nećemo uzimati reda radi, zaključio je trener Dinama.

S druge strane, Dinko Jeličić bio je razočaran, no nije se htio “vaditi” na ozljede i nekoliko izostanaka u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nažalost, još jedan poraz. Čestitke Dinamu na zasluženoj pobjedi, čestitke i mojim igračima koji su dali sve od sebe, ali otvorio nas je jedan savršeni prekid. Morali smo vuči nove poteze, stvorili smo neke situacije, no ako protiv Dinama to ne iskoristiš, teško je očekivati bilo što. Trebamo se odmoriti i spremiti za sljedeću utakmicu. Moramo pokušati prekinuti negativan niz, rekao je trener Gorice Dinko Jeličić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.