Jakirović pred otkazom u Dinamu?

epa11569332 Head coach Sergej Jakirovic of Dinamo looks on before the UEFA Champions League, play-offs 2nd leg match between Dinamo and Qarabag at the Tofiq Bahramov Republican stadium in Baku, Azerbaijan, 28 August 2024. EPA/ROMAN ISMAILOV

Nakon debakla protiv Bayerna i poraza (2:9) u Munchenu na startu Lige prvaka, priča se u Maksimiru o sudbini trenera Sergeja Jakirovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Maksimiru se razgovara o sudbini Sergeja Jakirovića, uskoro bi mogao postati i bivši, piše Germanijak.

Dinamovi igrači, stožer i delegacija, sletjeli su u Zagreb nešto nakon 11 sati, a neki su odmah otišli u Maksimir i započeli razgovore o trenerovoj sudbini.

Do razgovora je došlo nakon poraza od Hajduka (1:0) na Maksimiru te jučerašnjeg poraza od Bayerna u Ligi prvaka (2:9). Prije toga Dinamo je u HNL-u remizirao s Rijekom 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka imena za njegovu zamjenu se već spominju u kuloraima, pa se tako spominju Niko Kovač, Nenad Bjelica ili Željko Sopić.

Jakirović je nekoliko puta već bio tema razgovora u Maksimiru, ali svaki put je ‘preživio’. Hoće li i ovaj put?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.