Jakirović sa slavlja poručio: Ostajem u Dinamu

Zagreb, 26.05.2024 - Nogometaši GNK Dinama osvojili su 35-ti naslov prvaka Hrvatske u posljednjem kolo Prve HNL protiv Rudeša. Na slici Sergej Jakiroviæ. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

Trener Dinama Sergej Jakirović nakon remija 3:3 s Rudešom i okončanja nogometne sezone, u prvoj izjavi poručio je da su odradili fantastičan posao, poglavito nakon što su ispali iz Europe nakon poraza od PAOK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Fantastičan posao, da nas je netko pitamo prije tri četiri tjedna za ovo, teško da bi netko “tipovao na nas”. Momci su pokazali zajedništvo, bili su odlični, sada ćemo se proveseliti i slijedi prava fešta, istaknuo je.

Protiv Rudeša priliku su dobili mlađi igrači.

– Promovirali smo kadete i juniore, ima dečki koji su na Europskom prvenstvu na Cipru pa nisu nastupili. Novi koji dolaze moraju puno još raditi, kada se iz juniora pređe u seniore, onda kreće novi težak put, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 23. siječnja Dinamo nije poražen u domaćem nogometu.

– Pa ja računam, što se pobjeda tiče, nakon poraza od PAOK-a. Postali još svjesniji da nam je prvenstvo važno. Rekli su mi igrači “šefe, dobit ćemo sve do kraja”.

Ostajete li na klupi Dinama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ostajem, imam još dvije godine ugovor. Ne znam kako se uopće ta informacija pojavila. Napravit ćemo dobar prijelazni rok, zajedno s Markom Marićem i predsjednikom Velimirom Zajecom. Nastavljamo dalje.

Dinamo ima priliku, slavi li Real u finalu Lige prvaka, da krene na europski put tek u play-offu Lige prvaka.

– Više nego ikada ćemo navijati za Real, to bi stvarno bilo fenomenalno da krenemo kasnije, 23. kolovoza. Nećemo skakati pred rudo, daj Bože da Real pobijedi. Moramo iskoristiti pripreme da igramo brže, okomotije, ali otom potom, zaključuje, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.