Jakirović: Sve što osvojimo u Koprivnici je super

Foto: fah

Slaven Belupo i Rijeka igrat će u ponedjeljak od 18.10 posljednju utakmicu 32. kola SuperSport HNL-a. Na Praznik rada u Koprivnici će tako biti radno, a utakmica je dodatno zanimljiva jer su Koprivničani ove godine dva puta slavili na Rujevici i jednom kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ostalo je pet kola do kraja i sada imamo tri susreta s momčadima koje konkuriraju za treće i četvrto mjesto. Imamo teškog protivnika protiv sebe i ozbiljan posao. Nadam se da ćemo srušiti neugodnu tradiciju po nas. Sve što osvojimo u Koprivnici za nas bi bilo super. Slaven nam se ne bi približio i nadam se ta će tako i biti, najavio je susret trener Rijeke Sergej Jakirović.

– Termin utakmice je odličan za grah, prokomentirao je šaljivo termin 1. svibnja Jakirović.

Slaven Belupo ima zanimljivu statistiku, ima lošu gol-razliku 25:41, ali je pri vrhu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To je stvarno nevjerojatno. Kad pobjeđuju, pobjeđuju s jednim golom razlike te inače primaju malo golova. No, u nekoliko utakmica dobili su ih jako puno. To drastično mijenja sliku. Bez obzira na to imaju samo četiti boda manje od nas, čvrsta su i kompaktna momčad koju je teško probiti, smatra trener Riječana, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.