Jakirović: Uvjeren sam da ćemo na kraju biti prvaci

jakirović
Foto: fah

Trener Dinama Sergej Jakirović rekao je nakon utakmice protiv Hajduka u 19. kolu SuperSport HNL-a da nije zadovoljan s remijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne mogu biti zadovoljan s rezultatom. Smatram da smo od prve sekunde pokazali šampionski gard, da smo željeli pobijediti, očekivao sam ofenzivniji Hajduk, nisam mislio da će biti tako dolje nisko. Pokušavali smo sve, ali na kraju nismo uspjeli zabiti pogodak i moramo se zadovoljiti bodom, rekao je Jakirović za HRT.

Takuro Kaneko bio je jedan od istaknutijih pojedinaca derbija.

– Kaneko je imao nekoliko uspješnih driblinga, možda je još bio koji žuti karton na njemu. On je naša snaga, adaptirao se i zna što se očekuje od njega, a u budućnosti će biti još bolji, rekao je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se na poništen pogodak Maura Perkovića.

– Na kraju je poništen pogodak, zato i postoji VAR, koliko god da mi htjeli da bude pogodak, ali pravednije je. Ništa, pokušavali smo, ali nismo uspjeli realizirati prilike koje smo imali, rekao je Jakirović.

Osvrnuo se na završeno polusezonu te je pogledao prema naprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imamo puno posla ispred nas. Uvjeren sam da ćemo na kraju biti prvaci. Bilo je uspona i padova u smislu ozljeda. Zato smo i imali oscilacije, ali sad smo uhvatili dobar ritam. Zadovoljan sam, trojka prema četvorci, imamo mjesta za napredak, zaključio je Jakirović, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.