Jakobušić: Perišić će u Hajduku igrati za 1 euro

Split, 19.01.2024. - Hajduk službeno prestavio Ivana Perišića. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić na konferenciji za medije zaželio je dobrodošlicu Ivanu Perišiću te otkrio da će imati simboličnu plaću od jednog eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zadovoljstvo mi je što mogu zaželjeti dobrodošlicu našem Ivanu. Ovo je nešto što smo započeli prije tri godine s Lovrom Kalinićem, pa Marko Livaja i Nikola Kalinić, mogu dodati tu i Danijela Subašića. To su igrači koji su ostavili trag u reprezentaciji, ali su i ovog podneblja, a sad vrhunac s Ivanom Perišićem. Rekli smo da je najbolje da djeca navijaju za naše igrače, a evo sad smo doveli još jednog da imaju uzor, rekao je Jakobušić:

– Ugovor je do 30. lipnja, a nije tajna, dogovorili smo se da ćemo reći. Ivan će isto tako simbolično igrati za 1 euro i Hajduk ta posudba neće koštati. Također, njemu želimo brzi oporavak, nema pritiska. Naš cilj je sljedeća sezona, zato smo dogovorili i sljedeću sezonu gdje bi Ivan trebao sljedeću godinu igrati u Hajduku. Isto će tu sezonu igrati za jedan euro, simbolično. Ali smo dogovorili i određene bonuse za grupe za europska natjecanja. Dogovorili smo i dva prijelazna roka, postoje i klauzule na ljeto i zimu, može se napraviti transfer, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.