Jarni za Marcu: ‘Kovačić može perfektno zamijeniti Modrića’

Foto: snimka zaslona

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Jarni istaknuo je za španjolsku postaju Radio Marca kako Mateo Kovačić “bez problema” može zamijeniti 36-godišnjeg kapetana Luku Modrića kada se ovaj oprosti od igranja za reprezentaciju Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Posljednje tri ili četiri godine Luka Modrić je bio maestro na sredini terena. Ima kompjuter u glavi te može igrati dobro još dvije, tri godine bez problema”, izjavio je Jarni.

“Bit će teško zamisliti reprezentaciju bez Modrića no tu su drugi jako dobro igrači. Posebno tu mislim na Matea Kovačića, perfektno će se uklopiti na Modrićevom mjestu, bez problema. Ali nadam se da će Modrić još igrati”, dodao je.

“Barca ima jako puno problema, nešto ne funkcionira u njenoj svlačionici. Ne znam je li to nešto između igrača ili imaju problema s trenerom. Imaju kvalitetu, ali nikako da im krene. Gubitak Lea Messija im je kao što je nama (Realovcima) bio odlazak Cristiana Ronalda”, izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.