Je li već gotovo, je li Dinamo prvak? Osijek promašio jedanaesterac u 98. minuti i remizirao

Foto: fah

Nogometaši Osijeka kiksali su u 32. kolu Prve hrvatske nogometne lige, na svom terenu odigrali su u dramatičnoj utakmici tek 1:1 protiv Varaždina. Osijek se tako udaljio od naslova prvaka, Dinamo je na korak do nove titule, s obzirom da je jučer rutinski pobijedio Slaven Belupo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Igrač utakmice u Osijeku protiv Varaždina definitivno je golman Varaždinaca Horkaš, koji je u 98. minuti obranio jedanaesterac Mierezu za 2:1. Svojim je obranama izluđivao Osijek, podsjetimo, Horkaš se nalazi na posudbi u Varaždinu iz Dinama.

Dakle, gosti iz Varaždina poveli su u 70. minuti golom Jorgea Obregona, no pet minuta kasnije momčad Nenada Bjelice se vratila, naime, izjednačio je Ramon Mierez svojim 21. golom ove sezone. Spomenuti je nogometaš, kako smo već spomenuli, u osmoj minuti sudačke nadoknade imao priliku iz jedanaesterca donijeti Osijeku pobjedu, ali je njegov udarac obranio Dinko Horkaš. Podsjetimo još jednom, radi se o golmanu zagrebačkog Dinama na posudbi u Varaždinu.

Nakon ovog kola Dinamo ima 74 bodova, Osijek šest manje, ali i utakmicu više od zagrebačkih Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.