Joe zabio za pobjedu Dinama nad Hrvatskim dragovoljcem

Dinamo je s 1-0 pobijedio Hrvatski dragovoljac pred oko 2000 gledatelja u Kranjčevićevoj u prvoj utakmici 23. kola HNL-a. Jedini gol zabio je Joe Šimunić u 63. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po položaju na tablici, prvi protiv zadnjeg, trebala je to biti golijada u mreži HD-a. Razlika u kvaliteti se vidjela na travnjaku, ali ‘modri’ nikako nisu mogli dati gol. Nabrojali smo čak sedam čistih šansi dinamovaca, ali tek je povratnik nakon ozljede, Šimunić, bio precizan. Halilović je nabacio u kazneni prostor, a Joe je zabio glavom.

Pobjedom je Dinamo povećao prednost u odnosu na drugoplasirani Hajduk na osam bodova, sada ima 52, a Hajduk 44 boda. Hrvatski dragovoljac ostao je na 10 bodova, pet manje od pretposljednjeg Osijeka.

U subotu igraju Slaven Belupo – Istra 1961 i Lokomotiva – Hajduk, a u nedjelju Split – Zadar i Rijeka – Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.