John McEnroe o Goranu Ivaniševiću: ‘Moj prijatelj, i jedini tenisač luđi od mene’

Foto: fah

Kako smo već pisali jedan od najboljih hrvatskih tenisača svih vremena, Goran Ivanišević, uvršten je u tenisku Kuću slavnih. Preko videozida njegov je ulazak među najslavnije tenisače najavio legendarni bivši američki tenisač John McEnroe. Spomenuti bivši tenisač je, podsjetimo, 2001. godine, kad je Goran osvojio svoj jedini Wimbledon, podcijenio hrvatskog tenisača, za kojeg je tada ustvrdio da ima tek servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volim Gorana Ivaniševića i neizmjerno sam uzbuđen što mogu u Kuću slavnih uvesti nekoga za koga se može reći da je na terenu bio luđi nego što sam ja bio. Puno puta sam igrao protiv Gorana, puno puta sam gledao i komentirao njegove mečeve i moram reći da me uvijek držao na rubu stolca, jer nikada nisam znao što će se sljedeće dogoditi, a nisam siguran ni da je on znao.

Njegova nepredvidivost je jedan od razloga zašto smo ga voljeli i zašto je bilo toliko teško igrati protiv njega. Ono što je činio na terenu Goran je radio na svoj način i svakako bi bilo dobro imati takve igrače na turnirima… Ponosan sam što vam predstavljam svog prijatelja i novog člana Međunarodne kuće slavnih”, kazao je McEnroe.

Goran Ivanišević je odgovorio McEnroeu, ”svom idolu iz djetinjstva….”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“John McEnroe, moj idol iz djetinjstva. Hvala ti, Johne, za tako lijepe riječi. Ne mislim da sam luđi od tebe, ali blizu sam. Jako blizu. Volim tebe i volim tvoj tenis. Ti si razlog zašto sam ga počeo igrati i uživao sam pobjeđujući te puno puta”, poručio je kroz smijeh Goran Ivanišević, koji je protiv McEnroea igrao šest puta, a od toga pobijedio je četiri puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.