‘Junaci našeg doba’: Subašić nije osjećao noge, a Modrić si ne bi oprostio da smo ispali sa SP-a, a da nije još jednom pucao

Foto: fah

Zlatko Dalić i hrvatski reprezentativci danas, s odmakom od Svjetskog prvenstva u Rusiji, kažu kako je psihološki najteža utakmica bila ona protiv Danske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Luka mi je rekao: ‘Brate, ako ti budeš pravi, mi ćemo nešto napraviti. I eto, nešto smo i napravili”, rekao je Danijel Subašić .

“Uoči svake utakmice za ručkom smo se šalili. Sjećam se, prije Danske nitko nije progovorio. To je bio toliki pritisak”, rekao je Domagoj Vida.

“Svima je bila knedla u grlu. Tko bi se sjećao Argentine da smo mi izgubili od Danske”, rekao je izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je naše finale. Garantiram da idemo do kraja ako ovo prođemo”, poruka je koju je Modrić iznio suigračima uoči utakmice.

“Od prvog dana se vidjelo svima u očima to nešto, da smo spremni. Ja se nisam previše zabrinuo kad smo gubili. Znao sam da se možemo još jače vratiti”, kazao je Mario Mandžukić.

“Sjećam se da mi je pet minuta do kraja drugog produžetka u prsima bila takva težina, kao neka buča da stoji. A noge, pa to je nemoguće, kao da me netko zakucao, da su mi noge upale u teren, gdje sam uopće, pitao sam se”, prepričao je Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pucalo je sa mnom 4,5 milijuna Hrvata, ja sam znao da nema šanse da to promašim”, kaže Ivan Rakitić.

O svom je suigraču Modriću govorio Vedran Ćorluka: “Luka si ne bi oprostio da ispadnemo, prije nego proba još jednom opaliti penal, ipak je on najbolji igrač Hrvatske i naš vođa”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.