Junak Hajduka: Ne znam kud bih sa sobom od sreće

Foto: fah

Veliki junak utakmice Rijeke i Hajduka bio je Karlo Letica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 3. minuti poveo je Hajduk, zatim je Rijeka izjednačila u 11., da bi Ante Erceg u 51. zabio za 1:2. Rijeka je zamalo još jednom izjednačiča u 69. minuti iz jedanaesterca, ali Letica je obranio udarac Gavranovića.

“Ne mogu vjerovati što se dogodilo, nisam još došao sebi”, rekao je.

“Kod penala sam pokušao ostati miran do kraja i pročitati stranu”,dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Morat ću pogledati snimku, glava je još vruća, ne znam kud bih sa sobom od sreće”, ističe Letica kojeg hvali i trener Željko Kopić.

“Imamo Leticu, Dantea i Grbića, ali Dante je prvi vratar. Zadovoljan sam kako je Letica branio i to je u ovom trenutku najbitnije”, rekao je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.