Junak pobjede protiv Norveške poslao poruku Španjolcima: ”Mi smo luda zemlja, s ludim navijačima”

Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija za otprilike sat vremena, dakle, u 16:30, u Stockholmu igra finale Europskog rukometnog prvenstva. Rukometno ludilo zahvatilo je Hrvatsku, u Stockholmu će Hrvatska imati jednu veliku prednost u odnosu na Španjolce, dakako, govorimo o navijačima. Naime, očekuje se oko 15 do 20 tisuća Hrvata u švedskoj prijestolnici, a rukometašima se priprema doček na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, ali i u Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo već kod Herceg Bosne i Mostara recimo da je pobjedonosni gol u polufinalu Eura za Hrvatsku protiv Norveške u posljednjim sekundama utakmice zabio Željko Musa. Uoči finala protiv Španjolske Musa je dao izjavu za EHF te je poslao Španjolcima zanimljivu poruku: ”Mi smo luda zemlja, s ludim navijačima i ludom ekipom…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.