(FOTO) Šime Vrsaljko zaigrao nakon 13 mjeseci u remiju Atletica protiv Leganesa

epa08166471 Atletico Madrid's Croatan defender Sime Vrsaljko (L) fights for the ball with Danish striker Martin Braithwaite (R) of CD Leganes during the Spanish LaLiga soccer match between Atletico Madrid and CD Leganes in Madrid, Spain, 26 January 2020. EPA/ZIPI

Šime Vrsaljko po prvi put je ove sezone zaigrao za madridski Atletico u 0:0 domaćem remiju protiv Leganesa u 21. kolu španjolskog nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ozljede nije igrao 13 mjeseci, još od 29. prosinca 2018. godine kada je bio na posudbi u milanskom Interu, bio je na travnjaku do 88. minute.
Atletico je ostao četvrti na ljestvici sa 36 bodova, dva manje od treće Seville, a dva više od pete Valencije, dok se Leganes izjednačio s Espanyolom na dnu ljestvice, oba sastava imaju po 15 bodova, jedan manje od 18. Celte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.