Juventus pobjedom nad Interom ostao u igri za Ligu prvaka, Brozović pocrvenio

epa09202383 Juventus’ Cristiano Ronaldo (L) celebrates with teammates after scoring the 1-0 goal during the Italian Serie A soccer match Juventus FC vs FC Inter at the Allianz Stadium in Turin, Italy, 15 May 2021. EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Nogometaši Juventusa su u 37. kolu Serie A svladali Inter s 3-2, u dvoboju starog i novog prvaka Italije, čime su povećali svoje izglede za plasman u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je poveo pogotkom Cristiana Ronalda u 24. minuti. Handanović mu je obranio udarac s bijele točke, ali je Portugalac bio na odbijenoj lopti i ispravio propušteno.

Perišić je odigrao drugo poluvrijeme za Inter, a Marcelo Brozović je bio na terenu kroz cijelu utakmicu u čijoj je završnici zaradio dva žuta kartona pa je za njega ova klupska sezone završila.

Spezia je osigurala opstanak domaćom pobjedom nad Torinom 4:1. Saponara (19) i Nzola (41-11m) su bili strijelci za domaću momčad u prvom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belotti je s 11 metara (53) smanjio na 2:1, da bi novim pogotkom Nzole (74) i hrvatskog braniča Martina Erlića (84), koji je u igru ušao u 77. minuti, Spezia došla do uvjerljive pobjede.

Bio je to treći poraz Intera i 22 pobjeda Juventusa koji si je njome povećao izglede za plasman u Ligu prvaka, uz novog prvaka i drugoplasiranu Atalantu koja je pobjedom u Genovi osigurala mjesto među prve četiri momčadi na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.