Juventus porazom od Porta nakon drame ispao iz Lige prvaka

epa09064356 Juventus’ Cristiano Ronaldo (R) and Portos’s Otavio in action during the UEFA Champions League round of 16 second leg soccer match Juventus FC vs FC Porto at the Allianz stadium in Turin, Italy, 09 March 2021. EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Nogometaši Porta plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka. Nakon što su u prvom susretu slavili s 2:1, u uzvratu u Torinu nakon produžetaka bilo je 3:2 za Juventus pa portugalska momčad ide dalje zahvaljujući pogotku više u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porto je poveo u 19. minuti golom Sergija Oliveire iz kaznenog udarca Juventus u 49. minuti dolazi do izjednačenja. Federico Chiesa je na asistenciju Ronalda zabio za 1:1.

Chiesa postiže svoj drugi gol na susretu za 2:1 čime je Juventus anulirao rezultat iz prve utakmice.

Ali u sučevoj nadoknadi nakon 90 minuta igre Juventus je postigao pogodak, no sreća je kratko trajala jer je sudac nakon konzultacije s VAR-om poništio gol zbog zaleđa. Budući je ukupni rezultat izjednačen na 3:3 slijede produžeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus s igračem više ne uspijeva slomiti portugalsku momčad. Porto je u 115. minuti izjednačio na 2:2 golom Sergija Oliveire, da bi samo dvije minute poslije Adrien Rabiot vratio domaćine u vodstvo za 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.