Juventus predstavio Danila, a Manchester City Cancela

Foto: fah

Torinski Juventus i Manchester City u srijedu su finalizirali razmjenu igrača, a u četvrtak predstavili svoje nove akvizicije: talijanski prvak 28-godišnjeg Brazilca Danila, a engleski prvak 25-godišnjeg Portugalca Joaoa Cancela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je u ovoj igračkoj razmjeni zaradio 29 milijuna eura, jer je za Cancela dogovorena odšteta u visini od 65 milijuna eura, koju će Manchester City plaćati kroz tri fiskalne godine, dok su s druge strane čelnici kluba iz Torina pristali u istom vremenskom razdoblju platiti 37 milijuna eura odštete za brazilskog reprezentativnog stopera Danila, koji je prije dvogodišnjeg angažmana u Manchester Cityju igrao za Real Madrid (2015. – 2017.) i Porto (2012. – 2015.).

Foto: fah

Danilo je s Juventusom potpisao ugovor do ljeta 2024. godine.

Portugalski reprezentativni stoper Joao Cancelo je treće ljetno pojačanje momčadi Pepa Guardiole, nakon što stigli Španjolci Rodrigo iz Atletico Madrida i Angelino iz PSV-a. Cancelo je odigrao samo jednu sezonu u Juventusu, kojem je pomogao na putu do osmog uzastopnog naslova prvaka Italije. Prije dolaska u Torino imao je iskustvo igranja u Serie A, jer je godinu dana prije nosio dres milanskog Intera u kojem je bio na posudbi iz Valencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cancelo je od 2016. godine standardni reprezentativac Portugala s kojim je osvojio premijerno izdanje UEFA Lige nacija.

Engleski prvak je portugalskog stopera vezao šestogodišnjim ugovorom do ljeta 2025. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.