Juventus zahvalio Mandžukiću, navijači im poslali jasnu poruku: ‘Još jednom sramotan odnos kluba’

Foto: fah

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić napustio je Juventus u zimskom prijelaznom roku i prije nekoliko dana službeno postao igrač katarskog kluba Al-Duhaila, pa iako se on oprostio od kluba, njima je trebalo nekoliko dana da to službeno i sami učine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mario je bio ključan igrač za Juventus u protekle četiri i pol sezone te je doprinio ogromnom uspjehu u klubu”, stoji u Juventusovoj objavi.

” Ponosno je nosio dres, s karizmom i osjećajem pripadnosti u 162 utakmice kad je igrao za Juventus, zabio je 44 gola, a tko može zaboraviti fantastičan gol u finalu Lige prvaka u Cardiffu protiv Real Madrida. Hvala ti Marijo na četiri fantastične godine”, objavio je Juve.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Thank you, Mario! All the best on your next adventure! #FinoAllaFine #ForzaJuve

Objavu dijeli Juventus Football Club (@juventus)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su jedva dočekali ovu objavu pa su tako odgovorili Juventusu oko igrača kojeg su obožavali.

“Četiri mjeseca je trenirao s U-17 momčadi kao da je nitko i ništa. Kao i uvijek, nemamo poštovanja prema najodanijima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Više ste zabrinuti za brendiranje i novi logo nego za tretman igrača. Mario, nedostajat ćeš nam.”

“Još jednom sramotan odnos kluba. No, nitko nije iznenađen jer naše legende imaju grozan tretman.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.