Kako igrači prvaka Europe žive u doba korone? Klopp je zadovoljan i uživa u ”druženju s nogometašima”

Foto: fah

Njemački trener na klupi Liverpoola, Jurgen Klopp, u razgovoru za službenu stranicu spomenutog kluba komentirao je život u vremenu kada se brojni sportaši, pa tako i nogometaši prvaka Europe, suočavaju sa samoizolacijom, otrgnuti od sportskih terena. Naime, engleska liga prekinuta je 13. ožujka i od tada nije održan niti jedan trening, a nogometaši rade kod kuće, koliko god to mogu, po pojedinačnim programima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp svoje igrače tjednima nije vidio, ne krije da želi biti s dečkima što prije na travnjaku.

“Želim biti s tim dečkima. Trenutno su nam najbliži trenuci u videorazgovorima i to je način da uživamo u druženju. Vjerujte da se sve promijeni kad ih vidim na ekranu. Što ovo dulje traje, to je situacija lošija. Boli me kad dugo ne mogu vidjeti nekoga koga volim. A situacija je trenutno takva.”

Veliki njemački stručnjak, koji je s Liverpoolom ostvario zaista impresivne stvari posljednjih godina, tvrdi da njegovi igrači nisu zaboravili na svoje obveze bez obzira što nemaju direktnog kontakta s trenerima. Profesionalci ostaju profesionalci i njihova je obveza i u vrijeme pandemije biti fokusiran koliko je moguća posao za koji su, bez obzira na smanjenje plaće, itekako dobro plaćeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svako jutro počinjemo u 10, ali već u pola deset su gotovo svi spojeni na poziv. Posebno u početku, svi su bili prisutni, bilo je malo kaotično”, rekao je Klopp te je dodao:

“Zamislite da smo to imali u osamdesetima, bilo bi potpuno ludo. Ne zbog nogometa, već zbog druženja koje je sada moguće, to nekad nije bilo zamislivo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.