Kako se Lukaku osjećao nakon poraza u finalu Europske lige? ”Četiri dana nisam progovorio niti riječ”

epa08616929 Romelu Lukaku of Inter celebrates after scoring the opening goal during the UEFA Europa League final match between Sevilla FC and Inter Milan in Cologne, Germany 21 August 2020. EPA/Friedemann Vogel / POOL

Belgijski reprezentativac, Romelu Lukaku, odigrao je vrlo dobru sezonu u milanskom Interu, koji ipak u prvenstvu nije mogao parirati Juventusu, no poraz u finalu Europske lige od Seville najviše ga je pogodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za jedan od golova Lukaku je odgovoran s obzirom da je baš on skrenuo loptu u mrežu poslije udarca Diega Carlosa.

“Bio je to jako težak trenutak za mene. Četiri dana nisam progovorio niti riječ. Ali, jedan dan sam se probudio i našao sam razlog. Mogu izgubiti, ali samo ako je poraz bio kako bih naučio pobijediti”, kazao je Lukaku.

S obzirom kako je pred vratima i nova europska sezona, u kojoj Inter ima određene ambicije, tek će se vidjeti koliko će se Lukaku iskupiti, kako je najavio, i tek će se vidjeti u kakvoj je formi budući da je prošle sezone neumorno zabijao golove na Apeninskom poluotoku. Bio je vrlo dobar i u Europi, sve do tog finala u koje je Inter ušao kao favorit, ali nije uspio doći do europskog trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.