Kakva država takva i policija: U Srbiji policija Torcidi otela transparent koji se sada prodaje na internetu…

Foto: Facebook

Kako smo već pisali pripadnici Torcide po povratku iz Bugarske u Srbiji su ostali bez transparenata, ali i što je još važnije bez 27 pripadnika koji su ostali u srbijanskom kazamatu. Naime, poslije pljačke benzinske crpke policija je zaustavila kolonu u kojoj su bili navijači splitskog Hajduka, nakon čega je uhitila one koje je osumnjičila za pljačku, no, oduzela im je i transparente, a da za to nije imala pravih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki će reći, kakva država takva i policija. Pogotovo što se ti oduzeti transparenti, neki od njih, sada prodaju na internetu i to za nekoliko tisuća eura, očito kao suveniri. Prodaje li srbijanska policija sve ono što zaplijeni ili samo dio zaplijenjenog?

Foto: Facebook

Za sada se ne zna kako su oteti Torcidini transparenti iz ruku policije završili u rukama ”trgovaca transparentima”, jedan od tih ”prekupaca” fotografirao se sa glavnim transparentom Torcide za gostujuće utakmice.

Sasvim sigurno će Torcida napraviti nove ako im policija ove ne vrati, a mala je šansa da će vratiti, a barem ne sve. Podsjetimo, u svijetu navijača ovakvo se osvajanje transparenata smatra neprihvatljivim te se ti transparenti neće naći kod navijača Partizana na jugu ili na sjeveru Crvene zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.