Kaos u Albaniji uoči finala Konferencijske lige: Masovna tučnjava navijača

Foto: snimka zaslona

Albanska policija objavila je da je deset policajaca ozlijeđeno dok su pokušavali spriječiti tučnjavu navijača Feyenoorda i Rome u Tirani uoči današnjeg finala Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U nasilničkom ponašanju navijača obje momčadi ozlijeđeno je 10 policajaca i oštećeno je jedno policijsko vozilo. Policija je privela u policijsku stanicu 60 navijača, 48 talijanskih i 12 nizozemskih, priopćila je policija.

Policajci su napadnuti staklenim bocama, štapovima, kamenjem i drugim predmetima.

Za Albaniju je finale Konferencijske lige najveći sportski događaj kojemu je domaćin, pa su vlasti proglasile današnji dan državnim praznikom i zatvorile glavne ceste u Tirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica će se igrati na stadionu Arena Kombetare, koja ima kapacitet od samo 21.690 gledatelja. Tisuće talijanskih i nizozemskih navijača koji neće moći uči na stadion gledat će utakmicu u dvije zasebne navijačke zone, prenosi HRT.

Albanska policija je objavila da je poduzela mjere kako bi se spriječilo nasilje na dan utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.