Kapetan Danske nahvalio Hrvatsku, ali poručio da žele pobjedu

Foto: fah

Nakon više od devet mjeseci pauze zbog teške ozljede koljena u dansku reprezentaciju se vratio kapetan Simon Kjaer (33).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kjaer je za dansku reprezentaciju sakupio 119 nastupa i treći je igrač po broju odigranih utakmica. Ispred njega su tek Peter Schmeichel sa rekordnih 129 nastupa i Dennis Rommedahl sa 126 odigranih utakmica u danskom dresu.

– Sretan sam što sam ovdje, kazao je danski kapetan osvrnuvši se na snagu hrvatske reprezentacije.

– Hrvatska je jaka na lopti, mi isto želimo loptu i bit će zanimljivo. Hrvatska ima niz kvalitetnih igrača, iznimno poštujem njihovu reprezentaciju. Hrvatski igrači sjajno drže loptu i odlično se kreću. Imate mnogo igrača koji odlično čitaju igru i znaju što treba u kojem trenutku igre, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danski branič je istaknuo kako je Danska stigla po pobjedu.

– Želimo pobjedu, premda znamo da neće biti lako.

Naglasio je kako jedva čeka utakmicu i “vatrenu” atmosferu koja se očekuje na tribinama stadiona Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Navijači su uvijek prednost domaćeg sastava, gurat će ih prema pobjedi. Siguran sam kako će biti sjajna atmosfera, uživam u takvim utakmicama, poručio je Kjaer koji je zadivio svijet svojom reakcijom u trenucima kada se njegov suigrač Christian Eriksen srušio na terenu nakon srčanog udara za vrijeme EURO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.