Site icon narod.hr

Karačić nakon otkrića ubojice navijača AEK-a poručio medijima: Ne treba mi isprika, uvijek sam ispred vas

davorin karačić

Foto: fah

Grčki mediji javili su kako DNK uzorak pronađen na nožu, koji je pronađen na mjestu tučnjave i na kojem ima krvi ubijenog navijača Michalisa Katsourisa, pripada grčkom huliganu, navijaču AEK-A, koji je uhićen prije nekoliko dana. Zagrebački odvjetnik Davorin Karačić, kojeg su mediji napadali jer je branio BBB-e, dobio je priliku odgovoriti im.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Potpuni preokret: Na nožu kojim je ubijen navijač AEK-a pronađen DNK uhićenog grčkog huligana

“Mediji koji su odmah počeli pisati o tome kako su hrvatski navijači ubili sirotog grčkog gledatelja koji je došao u 23.00 kupiti kartu i piti kavu, moj osvrt s uvjerenjem da smrt AEK-ovog navijača nije uzrokovana od strane hrvatskih navijača je od istih medija proglašena skandaloznim te govorom mržnje uz dodatne difamacijske navode.

Danas ti isti mediji izvještavaju kako je pronađen nož s genetski materijalom ubijenog, te grčkog navijača istog kluba, i pripadnika iste navijačke grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo da sam, u dodatnom osvrtu, čak i uputio na mogućeg ubojicu te na sam trenutak i način izvršenja, dok su medijski mudraci još uvijek inzistirali na stavu da su Bad Blue Boysi ubojice.

> Karačić za Narod.hr o sukobu navijača Dinama i AEK-a i napadima koje doživljava; povukao paralelu s aferom Zambija

Ne treba mi isprika, ja sam zadovoljan i opcijom u kojoj me neki mediji ovako vrijeđaju i blate, sve dok sam uvijek 3 koplja ispred njih, i po analizi i po saznanjima, a to je manje više, bilo da se radi o Ukrajini, Grčkoj ili nečemu trećem, uvijek.

Za kraj evo vam još jedan šlag. Ubijeni je bio na uvjetnoj osudi zbog prethodnih navijačkih izgreda pa nije htio medicinsku pomoć u strahu da ne bude uhićen i na kraju završi u zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

p. s. ne mrzite vi Bad Blue Boyse jer su huligani i izgrednici nego jer bi dupeta dali da možete biti kao oni a ne možete ni uz pomoć zlatne ribice i duha i svjetiljke zajedno”, objavio je Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version