Karim Benzema uoči Eura: ‘Moramo igrati s povjerenjem, ali i poštivati protivnike’

epa09188358 Real Madrid's striker Karim Benzema in action during the Spanish LaLiga soccer match between Real Madrid and Sevilla FC at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 09 May 2021. EPA/Ballesteros

Francuski napadač Karim Benzema vratio se u reprezentaciju te se sa suigračima priprema za predstojeće Europsko prvenstvo. Francuzi su veliki favoriti na Europskom prvenstvu, zvijezda Reala dobila je poziv izbornika Didiera Deschampsa prije samo sedam dana te će ga nakon dugo vremena ponovno navijači moći gledati u francuskom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su pitali Benzemu zna li nešto oko mogućeg prelaska igrača PSG-a Kyliana Mbappea u redove Reala?

“Mbappe u Realu? Vidjet ćemo što će se događati, ali on je u svakom slučaju dobrodošao. Mlad je igrač, fenomen, već sam imao priliku trenirati s njim. Ima brzinu, golgeter je s velikim kvalitetama, iz prvog dodira može napraviti velike stvari na terenu”, rekao je Benzema, koji je tada morao na pitanje novinara odgovoriti ima li Francuska najjači sastav za Europsko prvenstvo, koji osim njega  i Mbapea uključuje i igrače poput Antoinea Griezmanna, Paula Pogbe i Ngola Kantea.

“Ako pogledate momčad, možete si priuštiti da kažete tako nešto, ali moramo vidjeti kako će to izgledati na terenu. Moramo igrati s povjerenjem, ali i poštivati protivnike. Mislim da smo sjajna momčad”, rekao je 33-godišnji golgeter Real Madrida, nakon čega je ponovio da će ostati i dalje u Realu te da ne planira napustiti Kraljevski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trudim se biti bolji svake sezone. Još uvijek sam usred svog sna. Ovdje igram nogomet o kojem sam oduvijek sanjao. Danas mi možete suditi po onome što sada radim. Ovo je moj nogomet. Ovo je klub mog života. Sljedeće sezone bit ću u Realu”, poručio je Karim Benzema za Bein Sports.

Benzema je, podsjetimo, ove sezone u Španjolskoj odigrao 34 utakmice te je zabio 23 gola, tome dodao još devet asistencija. Ipak, Real ove sezone nije uspio osvojiti niti jedan trofej, no stigli su do polufinala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.