Karoglan: Moramo biti puno bolji

Foto: fah

Hajduk je minimalno slavio protiv Istre 1961 i barem privremeno preuzeo vrh SuperSport HNL-a. Nakon utakmice svoje su dojmove saželi treneri Hajduka i Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Treća utakmica u sedam dana, energetski smo bili dosta loši, općenito smo premalo kreirali. Imali smo dobar ulaz u drugo poluvrijeme, ali na kraju, realno, to nije bilo dovoljno dobro. Posebno u fazi napada, moramo puno više napraviti. Općenito moramo biti puno bolji. Bitno je da smo ciklus zatvorili, okrećemo se Gorici idućeg vikenda, rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan.

Slijedi Gorica.

– Svaka utakmica nosi izazove, ono što je bitno, imamo cijeli tjedan da se oporavimo za utakmicu s Goricom, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Istre 1961 bio je zadovoljan prikazanim od svoje ekipe.

– Bila je ovo teška utakmica za nas, Hajduk nije napravio ništa posebno, ali su zabili iz jedine prilike koju su imali. Zadovoljan sam kako je moja momčad odigrala, igrali su s karakterom i osobnošću. Moramo i dalje napredovati. Žao mi je zbog rezultata, cilj je bio zatvoriti koridore, bilo je opasno ostavljati prostor između linija. Drugo poluvrijeme imali smo nekoliko možda prilika za kontranapad, no nismo uspjeli. Sada nam slijedi nova teška utakmica, gostovanje kod Varaždina, istaknuo je nakon susreta trener Istre 1961 Paolo Tramezzani, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.