Karoglan: Pobjeda će nam dati malo mira; Zekićeva isprika navijačima

Foto: fah

– Velika pobjeda za nas, još i veća ako je potvrdimo u nedjelju protiv Varaždina. Treba izvući tu zadnju utakmicu u ciklusu, rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan koji nastavlja svoj uspješan niz i u drugom mandatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zaostalom susretu 3. kola SuperSport HNL-a Hajduk je slavio u Osijeku 1:0.

– Prije svega čestitke momcima, mislim da smo prvo poluvrijeme bili na jednom visokom nivou. Sve u svemu, kad se sve zbroji, mislim da je maksimalno zaslužena pobjeda i na jednom stadionu kakav bi poželio da se ovdje igra nogomet. Brz teren, ide lopta vrhunski i onda naravno da to izgleda drugačije. Pobjeda će nam dati malo mira, svaka je utakmica teška u ovoj ligi. Kako Varaždin igra i koju kvalitetu ima u veznom redu, čeka nas još jedna teška utakmica, rekao je Karoglan za MaxSport pa se osvrnuo na slabije drugo poluvrijeme na Opus Areni.

– Imamo loše izlaske u drugo poluvrijeme već dugo. Nisam još otkrio zašto. Dođe ti protivnik koji nema što izgubiti. Treba apsorbirati taj pritisak. Pukštas? Bojim se da ga ne potrošim, iza ozlijede je stalno, ali gledajte, ovo je velika utakmica za velike momke. Ne mogu zamisliti Hajduk bez njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Zekić se pak ispričao navijačima, a posebno mu je neshvatljivo bilo prvo poluvrijeme.

– Mogu se samo ispričati navijačima koji su došli u ovako velikom broju. Drugo poluvrijeme mi daje nadu u bolje sutra. Plan je jedno, izvedba je drugo. Neshvatljivo. Preuzimam odgovornost. Teško se vaditi kad uđeš u utakmicu kako smo mi ušli. Izgleda da imam više utakmica od treninga, ali to mi ne smije biti alibi. Dosta je tu promjena, i trenera i igrača, sve to treba pohvatati, no nema vremena, slijedi Lokomotiva. Prvo poluvrijeme mi ne služi na čast. Moram dobro proanalizirati sebe i vidjeti što to igrači nisu shvatili, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.