Jakirović uoči Viktorije: Pokazati zrelost, gard neka bude dinamovski

jakirović
Foto: fah

Nogometaše Dinama u Češkoj u Plzenu sutra očekuje utakmica 4. kola Konferencijske lige protiv Viktorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prije dva tjedna češki je sastav slavio u Maksimiru pogotkom Tomaša Choryja s 11 metara. Viktoria Plzen odvojila se na vrhu skupine. Ima devet bodova, a ostale tri momčadi imaju po tri boda.

– Želio bih da gard bude dinamovski, da budemo samouvjereni, da odigramo dobru natjecateljsku utakmicu. Naravno, svaka je važna, igrali smo s njima u Zagrebu, iskoristili su našu pogrešku i pobijedili. Uvažavamo ih, posebno njihove utakmice, ovu zadnju pobjedu sa Slavijom. Ali želimo ovdje nešto uzeti, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović.

Za Konferencijsku ligu nisu prijavljeni Theophile i Ademi, Petkovića i dalje nema zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svi su tu osim Petka, Ademi i Kevin ne mogu igrati u Europi. Ostavili smo u Zagrebu Menala jer imamo dovoljno krila, objasnio je Jakirović.

Utakmica u Češkoj na rasporedu je sutra od 18.45.

– Moramo pokazati zrelost kad te protivnik stisne, da znaš odgovoriti. Igrat će otvorenije nego u Zagrebu, dosta igraju na Choryja, on spušta suigračima, tu su opasni. Takva će biti utakmica, bit će više napadački orijentirana nego u Zagrebu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.