Kasni noćni sati: Tučnjava pripadnika Torcide i BBB-a u Mostaru…

Foto: fah

Prema informacijama koje dolaze iz bosansko-hercegovačkih medija poprilično je gusto sinoć bilo u Mostaru. Naime, kako piše Dnevni Avaz sinoć je u ovom hercegovačkom gradu došlo do sukoba između navijača Hajduka i Dinama, Torcide i BBB-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informacija o sukobu pripadnika ove dvije hrvatske navijačke skupine potvrđena je iz MUP-a HNK, a do sukoba je došlo u kasnim noćnim satima u ulici Stjepana Radića.

U redovom obilasku grada policija je pronašla na nogostupu jednog Čapljinca koji je ležao s teškim ozljedama, dok se veća grupa nepoznatih osoba žurno udaljavala s mjesta događaja.  Naknadno je utvrđeno da se radilo o fizičkom sukobu dvije navijačke skupine. Smatra se kako je sukob bio dogovoren.

Ozlijeđenom je pomoć pružena u CUM SKB Mostar i zadržan je na liječenju s obzirom da se radi o težim ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.