Kek nakon ždrijeba: ‘Hrvatska će biti posebna atrakcija’

Foto: fah

Izbornik slovenske nogometne reprezentacije Matjaž Kek nakon ždrijeba kvalifikacija za SP 2022 rekao je kako će Hrvatska biti “posebna atrakcija u ovoj skupini”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Skupina je zanimljiva uglavnom zbog naših susjeda Hrvata, ali i zbog Slovaka i Rusa, s kojima je Slovenija već igrala u kvalifikacijama. Iz posljednjih bubnjeva dobili smo najbolje rangirane ekipe, a ali ovo je skupina gdje je moglo biti bolje, ali i gore. Ako ne budemo na odgovarajućoj razini, onda vam neće pomoći nikakva sreća”, rekao je izbornik Slovenije Matjaž Kek.

“Svi su jaki konkurenti, svi imaju cilj proći na mundijal. Jasno je da Slovenija nije favorit, uostalom imamo viceprvake svijeta Hrvate, Slovake i Ruse koji se kvalificiraju za velika natjecanja, kao i Cipar i Malta, koji su vrijedni su poštovanja. Zanimljiv je sam format natjecanja, tri utakmice odmah u prvom terminu i za to ćemo se morati jako dobro pripremiti. To je vrlo izazovna skupina, ali i natjecateljska. Slovenija, kao što sam rekao, nije favorit, ali dobro će se pripremiti i pokušati iskoristiti sve prilike koje imamo u igračkom kadru. Međutim, ovo su kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, ići ćemo na valu umjerenog optimizam iz Lige nacija, ali s jasnom sviješću da moramo biti na puno višoj razini. Prve utakmice pokazat će puno”, zaključio je negdašnji trener Rijeke Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.