Kek u Dinamo, Prosinečki na klupu Slovenije?

Foto: fah

Danas su slovenski mediji prenijeli senzacionalnu vijest kako bi klupu slovenske reprezentacije mogla preuzeti legenda hrvatskog nogometa Robert Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je završen kvalifikacijski ciklus za Svjetsko prvenstvo u Kataru pojavila su se nagađanja kako bi dosadašnji izbornik Matjaž Kek mogao napustiti klupu nakon što mu istekne ugovor.

Prema vijestima iz Slovenije, zadnjih dana spominjao se novi Kekov izbornički ugovor, koji još nije potpisan, ali je gotova stvar, što i jest u skladu s onime što je nedavno rekao i sam Kek. No, danas je slovenski N1 objavio kako su se pojavile komplikacije oko novog ugovora i kako više nije sigurno hoće li Kek produžiti suradnju.

U cijelu priču mediji su uvukli i legendu hrvatskog nogometa Roberta Prosinečkog koji se spominje kao prva opcija ako Kek odustane od suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosinečki je u toku dana Slovencima poručio kako ga iz Nogometnog saveza Slovenije nitko nije kontaktirao pa ostaje vidjeti hoće li se ostvariti najave iz medija.

Kada je u pitanju status Keka, mediji su više puta dovodili u pitanje njegovu poziciju s obzirom da nije uspio odvesti Sloveniju na SP u Katar što mu je bio cilj.

Prije par tjedana povezivalo ga se s klupom Hajduka, a danas ga mediji navode kao zamjenu za Damira Krznara koji se ove sezone dosta muči u Dinamu. Navodno čelni ljudi u Maksimiru pripremaju teren za Keka ako Krznar u idućim utakmicama ne ostvari zacrtane ciljeve, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.