Kličko se vraća u ring za 100 milijuna dolara

kličko
Foto: fah

Legendarni ukrajinski boksač Vladimir Kličko (43) mogao bi se vratiti u ring za 100 milijuna dolara, potaknuo je glasine njegov brat Vitalij (48), također bivši boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih boksača svih vremena otišao je u mirovinu 2017. nakon poraza od Britanca Anthonyja Joshue. Dvije godine kasnije nagađa se o njegovom povratku u ring, a glasine je dodatno potaknuo njegov brat.

“O povratku bi počeo razmišljati tek kada bi mu ponudili 100 milijuna dolara,” kazao je Vitalij u razgovoru za Abendzeitung te pojasnio svoje riječi.

“Čuo sam na radiju kako su mu ponudili 40 milijuna dolara za jednu borbu. Kada sam ga nazvao, rekao mi je da ga ta ponuda ne zanima. Ubrzo mu je stigla i ponuda na 80 milijuna dolara, a on mi je kazao kako to nije ponuda koja mijenja njegovo mišljenje. Možda ću o tome početi razmišljati na 100 milijuna dolara, kazao mi je.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vitalij Kličko, koji je trenutačno gradonačelnik Kijeva, je kazao kako se protivi bratovom povratku u ring, ali i dodao.

“Jedno je sigurno, bez obzira na odluku koju donese, podržat ću ga 100 posto. Kao što smo oduvijek i činili. Da, novac je vrlo važan u životu. Ali Vladimiru nije potreban novac, on se pobrinuo za njega,” poručio je Vitalij.

Vladimir Kličko je u karijeri zabilježio je 64 pobjede (53 knockoutom) i pet poraza (četiri knockoutom).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije devet godina na tronu, Kličko je izgubio titule WBA, WBO, IBF i IBO, izgubivši meč od Irca Tysona Furya u studenom 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.