Ključna uloga Ronalda u pobjedi Juventusa protiv Napolija

Foto: fah

Nogometaši Juventusa osvojili su talijanski Superkup nakon pobjede protiv Napolija od 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to jedna tvrda utakmica, pravi talijanski derbi, koji nije donio puno spektakularnih prilika, ali je pobjeda zasluženo pripala momčadi iz Torina. Utakmicu je odlučio Cristiano Ronaldo. A tko drugi?

Odlučujući trenutak susreta dogodio se u 64. minuti kada je Ronaldo ostao sam ispred Ospine i rutinski je pogodio za 1:0 te veliko slavlje igrača Juventusa. Ostaviti samog Ronalda u blizini gola pogreška je koja se ne popravlja.

Ipak, Napoli je pokušao sve, nisu se predavali, veliku su priliku za izjednačenje imali u 79. minuti kada je McKennie skrivio jedanaesterac, a Valeri je pokazao na bijelu točku nakon što je pogledao VAR. Jedanaesterac je izveo, jako loše, Lorenzo Insigne, lopta je završila pored stative gola Juventusa. Napoli je i dalje pokušavao doći do gola i produžetaka, no u zadnjem napadu na utakmici Juve je pogotkom Morate osigurao pobjedu te prvi trofej sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.