Klopp briljirao nakon debakla: ‘Pa tko želi izgubiti 7:2’

Foto: snimka zaslona

Dva najtrofejnija engleska kluba Liverpool i Manchester United, doživjela su teške poraze – Liverpool je primio sedam, a United šest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pa tko želi izgubiti 7:2!? Prije nekoliko godina smo rekli da želimo ispisati povijest i jesmo, ali na krivi način. Ja vam mogu reći što sam ja vidio na ovoj utakmici. Aston Villa je odigrala jako dobro i iskoristila sve naše pogreške. Utakmica je imala čudan tijek, recimo, prvi pogodak nas je usporio, a to se nije trebalo dogoditi. Primali smo takve pogotka i ranije, ali nismo nikada nismo imali ovako slabu reakciju. Igrali smo dobar nogomet u prema naprijed, ali nismo uspjeli postići gol. Aston Villa je bila sjajna iz kontranapada, ali naše reakcije da ih zaustavimo su bile ispod prosječne. U drugom dijelu smo promijenili neke stvari kako bi olakšali posao svima i imali smo dobrih trenutaka, ali nismo iskoristili svoje prilike za razliku od njih i to je ta razlika. Sve ono što se ne radi u nogometu mi smo večeras radili”, poručio je nakon poraza Jürgen Klopp, prenose Sportske novosti.

“To je bilo neočekivano, ali se dogodilo. Večeras smo strpali sve ono loše u jednu utakmicu i nadam se da možemo sada krenuti ispočetka. Volio bih da sutra možemo imati trening kako bi porazgovarali o svemu, ali momci odlaze na reprezentativne zadatke. Nadam se da će se svi vratiti zdravi i da će biti spremni za Everton”, zaključio je.

Menadžer Aston Ville Dean Smith bio je izvan sebe od sreće i ponosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je isključivo plod teškog rada, truda i radne etike! Kada ti Jürgen Klopp kaže ‘WOW’, onda znaš da si napravio nešto dobro. Momci su bili fantastični, superiorni, proveli su plan utakmice do zadnjeg detalja. Danas smo odigrali svoju najbolju utakmicu! Jedino žalim što dana ovdje nije bilo navijača. Nadam se da su uživali gledati ovo u svojim domovima. Ovo je veliko postignuće za moje igrače, i zaslužili su ga s obzirom na uloženi trud”, rekao je oduševljeni Dean Smith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.