Klopp o trenutku za povijest koji nije vidio: ‘Možda je to dobra metafora za život nogometnog trenera’

Foto: fah

Najboljim trenerom po izboru FIFA-e proglašen je Jürgen Klopp, pa se u jednom intervjuu prisjetio utakmice u polufinala Lige prvaka prošle sezone kad su na Anfieldu igrali Liverpool i Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonci su stigli sa 3:0 prednosti, a onda su izgubili kad je Alexander-Arnold izveo korner, a Origi s peterca zabio gol. Klopp taj gol nije ni vidio.

“Vjerovali ili ne, najnevjerojatniji trenutak u povijesti Lige prvaka ja zapravo nisam vidio. Možda je to dobra metafora za život nogometnog trenera”, otkrio je.

“Lopta je išla u korner, Trent je otišao to izvesti, a onda sam se okrenuo jer smo spremali zamjenu. Pričao sam s pomoćnikom i čuo samo buku, lopta je išla u gol. Okrenuo sam se prema klupi, pogledao Bena Woodburna, a on je rekao: ‘Što se upravo dogodilo?’ Ja sam rekao: ‘Nemam pojma”’, pojasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Anfield je eksplodirao – totalna ludnica. Trener sam 18 godina, milijuni sati gledanja ove igre su bili iza mene, a propustio sam drzak trenutak kakav se nikad nije dogodio na nogometnom terenu. Od te noći gol Divocka sam pogledao vjerojatno 500 tisuća puta”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.