Klopp: Ova generacija igrača čita komentare, a to nije pametno

Foto: Twitter

Nogometaši Liverpoola pobijedili su s uvjerljivih 5:0 RB Leipzig u prijateljskoj utakmici, a sve je proteklo u znaku novog pojačanja Redsa Darwina Nuneza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mo Salah je doveo Liverpool u vodstvo u osmoj minuti i s tim se rezultatom otišlo na odmor.

Egipćanin je prepustio izvođenje kaznenog udarca bivšem igraču Benfice u 48. minuti, a Nunez nije propustio tu priliku. Upisao se u strijelce, a mrežu je zatresao još tri puta poslije, u 51., 68. i 90. minuti.

Trener Jürgen Klopp bio je posebno sretan što se “otvorilo” Nunezu koji je na početku priprema bio i kritiziran od strane nekih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kad je Mo dao Darwinu penal, otvorila se Pandorina kutija. Savršena večer za njega, rekao je Klopp pa nastavio:

– Uvijek mislimo da ako platiš puno za igrača, onda on ne osjeća pritisak. No, i oni su ljudska bića i prvi dodir više nije bio dobar. Ovo je generacija igrača koji čitaju komentare na društvenim mrežama, što nije pametno, ali oni to rade. Odjednom si u žurbi i griješiš. Ovo je najbolji način za prestanak takvih diskusija. On je različit napadač od svih koje imamo, ali je veoma dobar, rekao je njemački stručnjak o napadaču plaćenom 100 milijuna eura, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.