Klopp uoči uzvrata protiv Reala: ‘Nije sve gotovo, iako su u jako dobroj formi’

Foto: fah

Nogometaši Liverpoola sutra će protiv Reala na svom Anfieldu pokušati nadoknaditi dva gola zaostatka iz prve utakmice četvrtfinala kada je Kraljevski klub slavio 3:1. Bit će teško, ali nije nemoguće s obzirom na gol u gostima i s obzirom da je engleskom klubu dovoljna pobjeda od 2:0 za prolaz u polufinale. Uoči uzvratne četvrtfinale utakmice menadžer Liverpoola Jurgen Klopp detektirao je tri problema s kojima se suočava njegov klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada izgubite prvu utakmicu s 3:1, onda izgleda kao da ste već ispali, ali mi ćemo svakako pokušati proći dalje. To je posao kojim se bavimo, to ćemo nastojati napraviti. Oni su bili bolji od nas u prvom susretu, no još nije sve gotovo. Imamo tri problema – negativan rezultat, teškog protivnika i nedostatak publike…”, rekao je Klopp te je dodao:

“Kvaliteta koju Real ima obvezuje nas da se branimo na najvišoj mogućoj razini, a to je nešto što nismo uspjeli učiniti u posljednjoj utakmici. Bit će vrlo važno održavati mrežu netaknutom. Nakon utakmice s nama, Real je pobijedio Barcelonu, tako da je u jako dobroj formi. Ako uspijemo stvoriti više prilika nego u Madridu, što je u potpunosti moguće, tada ćemo vidjeti što će se dogoditi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp tvrdi kako je bitno vjerovati da je pothvat moguć te da Liverpool može igrati kao u svojim najboljim danima, kada je osvajao Ligu prvaka, ili kada je prošle sezone pokorio engleski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.