Kneževića ne brinu reakcije ako zaigra za Srbiju, obitelj se ne misli petljati

Foto: fah

Kako smo već pisali, prema pisanju jednog dijela hrvatskih medija 22-godišnji nogometaš Dinama, Bojan Knežević, inače na posudbi u Lokomotivi, mogao bi zaigrati za seniorsku reprezentaciju Srbije, tako sam tvrdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zvali su me prije nekoliko dana, iako je bilo naznaka i ranije. Zatekao me poziv tog čovjeka. Objasnio mi je da uvjete mogu steći i da je odluka na meni. Mama i tata će stati iza moje odluke, oni se neće petljati u moj izbor. Svi moraju biti svjesni da ja sam odlučujem što ću napraviti, pa čak ni roditelji nemaju pravo i ne žele sudjelovati u mojem izboru. Sve je to još li-la, ne mogu u postocima reći koliko sam blizu, ali razmišljam o toj mogućnosti. Spreman sam i na negativne reakcije okoline, ali to me ne zanima previše, to je samo moja odluka i moj život”, rekao je za 24sata.

Je li razgovarao s izbornikom Nenadom Gračanom?

“Nisam. Spreman sam na razgovor s njima, ali samo ako oni iniciraju. Svjestan sam kolika je kvaliteta naše mlade reprezentacije, koliko sjajnih veznih igrača imamo, a ako Gračan nazove, sigurno ga neću odbiti”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gračan se iznenadio.

“On je sigurno jedan od kandidata za nastup na Euru. Tu je, blizu momčadi. Bit će mi žao ako odluči promijeniti reprezentaciju. Ne želim misliti da je to gotova stvar, ali o svemu treba razgovarati. No ako sam igrač odluči igrati za neku drugu reprezentaciju, onda smo mi tu nemoćni”, poručio je.

Žarko Knežević, otac mladog igrača, kaže: “Ja se u sinovu odluku neću petljati, poštovat ću je. Što bih ga ja trebao nešto nagovarati?! Nemam putovnicu Srbije, ali sam pravoslavac i mogu je dobiti. Oni to očito znaju. Bojana nisu zvali bez razloga Moj sin ima podršku što god odluči. Neka igra i za Kamerun ako je to njegova želja! Uopće ne želim utjecati na njega. Sve je na njemu. Neka odluči hoće li prihvatiti poziv iz Srbije”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.