Koliko je Pašalić doista blizu Juventusa?

Zagreb, 03.06.2022 - Utakmica 1. kola skupine A Lige Nacija između reprezentacija Hrvatske i Austrije. Na slici Mario Pašalić. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Hrvatski reprezentativac 29-godišnji Mario Pašalić u predstojećem prijelaznom roku mogao bi napokon ostvariti transfer svoje bogate karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađanja ili stvarnost?

Talijanski novinar, specijaliziran za praćenje Juventusa, Mirko Di Natale, objavio je kako crno bijeli žele u svoje redove dovesti spomenutog hrvatskog veznjaka. Naime, bio bi ovo fenomenalan transfer s obzirom da je Juventus kultni talijanski klub.

Stara dama, prema pisanju nekih drugih medija, a ne samo spomenutog novinara, ozbiljno je bacila oko na hrvatskog veznjaka. Recimo kako je Pašalić igrao već u velikim klubovima, poput londonskog Chelsea te Milana. No u Chelseaju je uglavnom bio na posudbama, nešto slično u Milanu.

Značajnija uloga u Juveu?

Ovo je prvi puta u karijeri Marija Pašalića da bi mogao, ako doista ode u Juventus, imati značajnu ulogu, a ne tek biti malo viđeniji statist. Ukratko, očekuje se da bi mogao imati svoje mjesto među prvih 11 bivšeg prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posao života? Ako zaista i uspije, i ako Pašalić bude igrao, zašto ne. Kako tvrdi Di Natale službene ponude Juventusa još uvijek nema, tako da ovakva nagađanja zasad treba uzeti s ozbiljnom rezervom.

Odšteta od 15 milijuna eura?

Iako su predstavnici Pašalića i Juventusa otvorili pregovore, a našem igraču s Atalantom ugovor istječe u ljeto 2025. godine, sve još visi u zraku. Dakle, Mario uskoro ulazi u posljednju godinu ugovora s klubom iz Bergama. Kako piše Tuttomercato, sportski direktor Juvea Cristiano Guintoli želi iskoristiti priliku kako bi Pašalića dobio za odštetu od oko 15 milijuna eura. Za Juve itekako ostvarivo, da li i realno za Marija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.