Konjuh predala meč prvog kola u Lyonu

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh morala je predati meč 1. kola WTA turnira u Lyonu Egipćanki Mayar Sherif, u trenutku kad je njena suparnica vodila sa 6-2, 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konjuh (WTA – 142.) je loše započela dvoboj protiv Sherif (WTA – 50.) izgubivši prva tri gema. U petom gemu je Ana propustila dvije prilike za ‘break’, a u osmom gemu je po drugi put izgubila servis, a time i prvi set.

U drugom setu je Konjuh imala još jednu priliku za ‘break’ kod rezultata 1-1, a kad je 26-godišnja Egipćanka odservirala za vodstvo 3-2, hrvatska tenisačica je odlučila zatražiti liječničku pomoć. Nakon kraćih konzultacija je napustila teren, kako bi primila pomoć u svlačionici. Pomalo šepajući Konjuh se nakon nekoliko minuta vratila na igralište i pružila ruku suparnici.

Hrvatski tenis u Lyonu ima još jednu predstavnicu. Petra Martić je postavljena za četvrtu nositeljicu, a suparnica u prvom kolu bit će joj Francuskinja Kristina Mladenovic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.