Kopić: Vidjet ćemo još sve, prijelazni rok još traje

kopić
Foto: fah

Trener Dinama Željko Kopić komentirao je posljednju pripremnu utakmicu i pobjedu protiv Sturma na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Odradili smo zadnju provjeru, dva puta po 60 minuta. Svi igrači koji su nam trenutno zdravi i bez ikakvih problema odigrali su utakmicu, podijelili smo im minutažu. Do završnice je bilo jako puno dobrih stvari, malo samo nisam zadovoljan završnim dijelom susreta kad nam je pala koncentracija. Te stvari nam se ne smiju događati, ali generalno sam zadovoljan, rekao je Kopić.

Bruno Petković i Stefan Ristovski propustili su dvoboj s austrijskom ekipom.

– Petković ima određenih problema, odradio je danas jedan trening prijepodne i sad ima još jedan trening. Vidjet ćemo njegovo stanje do Rijeke. Ristovski ima crijevnu virozu, nema ga dan-dva, ali bit će u redu, otkrio je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kopić je zadovoljan odrađenim na pripremama i njegova ekipa spremno dočekuje derbi s Rijekom koji se igra u nedjelju za tjedan dana.

Prijelazni rok je i dalje otvoren, a Argentinac Martin Ojeda i dalje nije došao jer ga ne pušta klub.

– Vidjet ćemo još sve. Prijelazni rok još traje i dok traje Dinamo je u tom smislu aktivan. Sigurno da radimo na tu temu, zaključio je Kopić, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.