Korak do povijesnog ostvarenja: Novak Đoković nakon pet setova u finalu US Opena

Foto: fah

Trenutačno najbolji tenisač svijeta Novak Đoković plasirao se u finale US Opena nakon pobjede protiv Alexa Zvereva sa 3:2, po setovima 4:6, 6:2, 6:4, 4:6 i 6:2. Naime, bila je to velika borba u polufinalu dvojice igrača koji su se nedavno sučelili u polufinalu Olimpijskih igara, tada je Nijemac bio uspješniji. Polufinale Zvereva i Đokovića trajalo je tri i pol sata , srpski tenisač se nakon velike borbe plasirao u finale te je stigao na korak do povijesnog rezultata te osvajanja 21. Grand Slama u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč takve dvojice igrača nije mogao biti bez drame, u četvrtom setu Zverev je napravio rani break, uspio je prednost sačuvati do kraja seta te se otišlo u peti set. Četvrti set pripao eje 6:4 njemačkom tenisaču. U odlučujućem setu drame nije bilo, Đoković je slavio uvjerljivo 6:2 te je slavio ukupno 3:2 u setovima.

Đoković će igrati u nedjelju za povijest, odnosmo 21. naslov na Grand Slam turnirima, imat će priliku kompletirati četiri najveća turnira u jednoj godini, u finalu će mu protivnik biti ruski tenisač Daniil Medvedev i Đoković je doista veliki favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković – Zverev 3:2 (4:6, 6:2, 6:4, 4:6, 6:2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.