Korektni trener Marijan Pušnik: Pretukli su nas, ludo je uspoređivati Hajduk i Dinamo

Foto: fah

Nakon velikog i bolnog poraza od najvećeg rivala na Poljudu trener Hajduka Marijan Pušnik bio je izuzetno korektan, iskreno je priznao kako se radi zapravo o velikoj razlici u kvaliteti između Dinama i Hajduka, naravno, u korist Dinama. Nakon dugo vremena jedan trener, bilo Hajduka, bilo Dinama, nije razloge poraza tražio u sucu ili nekim drugim silama. Dinamo je na Poljudu pobijedio 4:0, prvi tako visokim rezultatom od kada je HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

“Dinamu čestitam, zasluženo je pobijedio. Znali smo da su puno kvalitetniji, ali smo gubili duele, pogotovo u drugom poluvremenu, puštali smo ih pred gol. Znali smo da su najopasniji iz polukontre. Utakmicu je preokrenuo gol u zadnjoj minuti poluvremena, dizao sam igrače u poluvremenu, nije išlo”, poslije utakmice govorio je Pušnik, uz dodatak da Hajduk treba jako puno raditi kako bi postao konkurentan Dinamu. Slovenski stručnjak tvrdi da je Hajdukova realnost borba s Lokomotivom, Osijekom, Interom, Slaven Belupom, a da se s vremenom, uz rad, Dinamo može stići, pa i prestići.

“Dinamo to rješava običnim faulom, mi ne, pretukli su nas, igrali su muški, kako treba, a mi nismo, to je razlog što nismo mogli dobiti duel u sredini terena”, zaključio je trener Hajduka, koji je na kraju pokušao objasniti zašto je Hajduk olako gubio lopte na sredini terena i tako Dinamu omogućio brze kontre koje su na kraju presudile ili barem rezultirale visokom pobjedom Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.