Koronavirus poharao i Hajduk: Odgođena prvenstvena utakmica protiv Slavena

Rijeka, 10.02.2021 - Zaostala utakmica 5 . kola Prve HNL Rijeka - Hajduk. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ik

Nogometaši Hajduka nakon iznenađujuće pobjede na Rujevici protiv Rijeke trebali su u nedjelju od 17:05 odigrati utakmicu 21. kola Prve hrvatske nogometne lige protiv Slaven Belupa, no isti je odgođen zbog problema s koronavirusom. Naime, virus je, kako prenose čak i strani mediji,”poharao Hajduk”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam osoba je u Hajduku pozitivno, od čega je čak pet igrača te dva člana stručnog stožera Hajduka, svi su u samoizolaciji, a susret sa Slavenom se neće igrati u nedjelju.

U obrazloženju odluke povjerenika natjecanja HT Prve lige Josipa Breznog između ostaloga se navodi:

“Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 6. siječnja 2021. godine, kojom je dano ovlaštenje povjereniku natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da se u nekom klubu HT Prve lige potvrdi zaraza kod najmanje petorice igrača, neophodno je donijeti odluku o odgodi utakmice. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja, odgođena utakmica odigrat će se u prvom mogućem slobodnom terminu, o čemu će se odluka donijeti naknadno.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.