Koronavirusom zaražen nogometaš Osijeka

Varaždin 20.09.2020. - Utakmica 5. kola HT Prve lige izmeðu NK Varaždina i NK Osijeka. Na slici Mehdi Mehdikhani. foto HINA/ Marko JURINEC/ mj

Iz NK Osijek objavili su kako je kod jednog nogometaša otkrivena prisutnost koronavirusa prilikom posljednjeg, pojedinačnog testiranja na Covid-19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) ovom prilikom ne objavljujemo njegov identitet, no činjenica je da se zarazio tijekom kraćeg boravka izvan Osijeka, odnosno reprezentativne stanke koju je koristio da bi se odazvao pozivu svoga nacionalnog saveza. Igrač ima blage simptome bolesti, dakle osjeća se dobro, a bitno je istaknuti kako po povratku u naš grad nije bio ni u kakvom kontaktu sa suigračima i drugim ljudima iz kluba nego je izravno išao na testiranje”, objavio je osječki prvoligaš.

Igrač se nalazi u samoizolaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.