Kovačić: Odigrali smo dobru utakmicu uz par grešaka

kovačić
Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je u pripremnom dvoboju u Dohi preokretom Bugarsku s 2-1 (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Teška utakmica, kao protiv svake reprezentacije. Bitno da smo dobili, odigrali smo dobru utakmicu uz par grešaka. Pokazali smo na kraju karakter i da nam je čast igrati i pobjeđivati za Hrvatsku, rekao je Mateo Kovačić nakon utakmice za Novu Tv te dodao:

– Uvijek je bitan rezultat, ako je on dobar, i atmosfera je dobra. Bilo je dobro, lijepo je provesti vrijeme u reprezentaciji. Vrlo pozitivno iskustvo, rekao je Kovačić te dodao kako nema nikakvih želja za ždrijeb Svjetsko prvenstva koji je na rasporedu u petak, 1. travnja.

Borna Barišić svjestan je velike konkurencije na svojoj poziciji na lijevoj strani, a s ove utakmice istaknuo je da je najvažnija – pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Drago nam je što smo uspjeli preokrenuti. Bez obzira što je prijateljska utakmica, lijepo je pobijediti. Nemam želja za ždrijeb, spremni smo, ovo je bio jedan odličan put u Katar da se bolje upoznamo međusobno, trebamo izvući dosta dobrih stvari iz ovog putovanja, rekao je Barišić.

Lovro Majer, također je, kao pozitivnu stvar s ove utakmice, istaknuo rezultat.

– Bila je teška utakmica, kvalitetnija smo ekipa, možda smo mogli biti bolji. Ipak, na kraju je važna pobjeda. Možemo biti zadovoljni s mini-pripremama i “team-buildingom”, kazao je Lovro Majer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.