Kraj jedne velike i uspješne karijere: Roy Hodgson odlazi u mirovinu

Foto: fah

Jedna velika karijere došla je svome kraju, 73-godišnji nogometni stručnjak Roy Hodgson odlazi u mirovinu. Naime, prije četiri godine Hodgson je preuzeo klupu Crystal Palacea, ali je odbio mogućnost da na kraju ove sezone produlji ugovor s londonskim klubom, a što se zapravo očekivalo. Naime, iskusni je stručnjak danas priopćio da će na kraju sezone završiti jednu veliku i dosta dugu trenersku karijeru, koja je trajala 45 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za mene je bila nagrada da provedem četiri godine u Crystal Palaceu. Osjećam da je na kraju uspješne sezone, u kojoj smo osigurali ostanak, pravi trenutak da se povučem”, rekao je Hodgson te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U svojoj karijeri sam imao veliku podršku svoje supruge i obitelji i dugo sam razmišljao o ovoj odluci. Sada vjerujem da je pravo vrijeme za to jer želim vidjeti što budućnost nosi”.

Iskusni stručnjak će tako na sjajan način zaključiti svoju karijeru budući da je od malih nogu navijao za Palace te je spomenuti klub bio njegov prvi klub u njegovoj profesionalnoj igračkoj karijeri. U samoj završnici svoje trenerske karijere dobio je priliku voditi najdraži klub te je taj posao radio s puno uspjeha prošle četiri godine.

Podsjetimo, Hodgson je trenersku karijeru počeo davne 1976. godine u švedskom Halmstadsu, a još je trenirao Bristol City, Orebro, Malmo, Xamax, reprezentaciju Švicarske, Inter, Blackburn, Grasshoppers, Copengagen, Udinese, reprezentaciju Ujedinjenih Arapskih Emirata, Viking, reprezentaciju Finske, Fulham, Liverpool, WBA, reprezentaciju Engleske i Melbourne City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.