Kraj medijskim spekulacijama: Ivan Perišić i definitivno ostaje u Interu?

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić ipak ostaje u Interu, po tko zna koji puta spekulacije talijanskih i dijela engleskih medija, a koje smo također prenijeli, pokazale su se promašenim. Naime, Arsenal,Tottenham, Manchester United… klubovi su koji su navodno bili jako ”zagrizli” za hrvatskog igrača, no, očito nedovoljno da bi platili onoliko koliko Inter traži za svog ponajboljeg nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će Antonio Conte ipak pokušati uklopiti Perišića u svoju filozofiju, svoj sustav nogometne igre, iako samo prije dva dana izgledalo sve drugačije, i sam Conte rekao je da će se oprostiti od Perišića ukoliko se ovaj neće moći uklopiti u način igre koji on forsira. Stekao se dojam da se Conte neće čak ni previše truditi oko Perišića, no, sve je ostalo samo na dojmu s obzirom na ono što sada piše talijanska Gazzetta dello Sport, koja tvrdi da će Ivan postati dio projekta koji Conte slaže.

Naime, nakon dolaska Contea u Interu su porasle ambicije, a tehničar poput Ivana sasvim sigurno će dobro doći momčadi, kako u domaćem prvenstvu tako i u Ligi prvaka. Navodno je dolaskom Contea nestalo i netrpeljivosti u svlačionici i sve je podređeno uspjehu kluba, Conte voli široki roster te se neće odreći Perišića, navodi Gazzetta.

Perišić je igrač, što se vidjelo i prošle godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, koji može napraviti razliku. dokazao je to svojim individualnim potezima i u nekim utakmicama talijanske lige. Podsjetimo, prošle je sezone Perišić u 34 utakmice zabio osam golova i podijelio četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.