Roger Federer uoči sudara divova u polufinalu Wimbledona: ‘Nenormalno je da ja, Nadal i Đoković toliko trajemo, a da nam mladi ne mogu ništa’

Foto: fah

U polufinalu Wimbledona očekuje nas dvoboj divova, sudar možda i dvojice najboljih tenisača svijeta svih vremena. Naime, susrest će se Roger Federer i Rafael Nadal po četrdeseti put. Uoči tog divovskog meča legendarni Švicarac, 37-godišnji Federer, bio je pun pohvala na račun Španjolca, koji je ove sezone suvereno osvojio Roland Garros u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federer je komentirao i činjenicu da ni nakon toliko vremena nitko od mlađih tenisača ne može srušiti vladavinu tri teniska ”kralja”, pritom je mislio na Nadala, Novaka Đokovića, ali i, dakako, sebe.

Pohvale Nadalu…

“Impresivno je kako je Rafa popravio i unaprijedio svoju igru na travi. Potpuno je promijenio način na koji na ovoj površini igra i servira. Osim toga, fascinira i njegovo odlično fizičko stanje s obzirom na to što mu je sve tijelo prošlo. Kada se samo sjetim koliko se govorilo da je potrošen, gotov, a vidite gdje je sad”, kazao je za mnoge najbolji tenisač svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li već morala završiti slavna era Vas, koji imate 37 godina, Nadala s 33 i Đokovića s 32 godine, vladate jako dugo svjetskim tenisom, je li to normalno?

“Da, ovo nije normalno. Tko je mogao pomisliti da će dominacija nas trojice toliko potrajati. Ali činjenica je da mladi tenisači koji dolaze već godinama nisu talentirani kao Rafa, Novak i ja”, poručio je Roger Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.